Vidéki Ingatlan Portál

Visznek

ID: 289699

Leírás

Visznek központjához közel (pár perces séta távolságra minden fontos intézmény megtalálható) mégis csendes utcában található ez az eladásra szánt ingatlan. 392m2-es telek hátsó részén már a Gyöngyös-patak húzódik, a gátról gyönyörű kilátás nyílik a Mátrára. A bejárat előtt található hangulatos teraszon élvezhetik a lakók a zavartalan pihenés lehetőségét.

Az eredetileg vályogtéglából épült összkomfortos ingatlan jó talajvíz elleni szigeteléssel rendelkezik, ipari árammal is ellátott. Későbbiekben téglából bővítették az épületet, így érte el a mostani 110m2-es alapterületét.

Négy szobával rendelkezik (ebből három különbejáratú), de egy világos nappali az otthon középpontja. Lakóterei linóleummal, míg a fürdőszoba járólappal burkolt. Külön WC helyiséggel rendelkezik!

Nyílászárói még a hagyományos faszerkezetűek, a tető pala héjazattal ellátott (a tetőszerkezet javításra szorul).

Az otthon melegét konvektorok biztosítják, de a nappaliban van lehetőség a hangulatos kandalló által fatüzeléses megoldásra is. A melegvizet gázbojler szolgáltatja.

Kisebb felújítás, illetve korszerűsítés (a közkedvelt OTTHONFELÚJÍTÁSI programmal akár féláron) után ez az ingatlan egy igazán hangulatos, természetközeli, barátságos, de mégis tágas összkomfortos otthona lesz új lakói számára.

Az ingatlan tehermentes!

Készpénzes vásárlóknak ajánljuk, de kamatmentes BABAVÁRÓ hitelből, személyi kölcsönből is finanszírozható. Ezek ügyintézését bankfüggetlen hitelközvetítői tevékenységünk keretében INGYEN végezzük a leendő tulajdonosok számára, valamint teljeskörű ügyvédi szolgáltatással segítjük az adásvétel zökkenőmentes lebonyolítását!

Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
10.900.000 Ft
Település
3293 Visznek
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
110 m2
Szobaszám
4
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
392 m2
Állapot
Közepes állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz + alternatív
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Kilátás
Panorámás
Extrák
Terasz, Alacsony rezsi, Kandalló, Tehermentes

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.