Vidéki Ingatlan Portál

Visonta

- Majorság

ID: 52893

Leírás

Ingatlanirodánk eladásra kínálja a számtalan lehetőséget magában rejtő és felemelő érzést kölcsönző Borhy majort. A Visonta külterületéhez tartozó, közel 7ha-os terület pár percnyi távolságra található az M3-as autópályától. A könnyen és gyorsan megközelíthető terület a Mátra lábai előtt hever. IGAZI RITKASÁG!!! A bekötő úton haladva ráhangolódhatunk arra az érzésre, amely egy pár percen belül rabul ejt majd minket! A következő linket megnyitva Ön is átélheti mindezt: https://www.youtube.com/watch?v=37Y_hGqeizI
A majorság legfontosabb jellemzői:
+ közel 800m2 hasznos alapterület, mely a következőkből tevődik össze
- 215m2-es különálló lakóépület, melyben óriási közös tér, két szoba, konyha és fürdő tartozik. Az épület alatt közel 65M2-es borospince pihen. Az épülethez tartozó közel 85m2-es teraszról és tornácról teljes mértékben élvezhető az épületet körülvevő környezet.
- két szintes gazdasági épület, melyben 90m2 lakórész, 230m2 gazdasági rész irodákkal, vizes blokkal és tárolókkal, valamint egy 235m2-es, jelenleg is működő húsfeldolgozó terület. Az épület felső szintjén egy beépíthető 265m2-es padlástér és egy 265m2-es járható lapostető található. A gazdasági épület alatt is 45m2-es pince terül el.
A majorság víz, gáz és villany ellátása megoldott. A bekötő úttól egészen az épületekig aszfaltos műút vezet. A csatolt alaprajzok pontosan szemléltetik az itt felsoroltakat. Ez a ritkaságnak tekinthető és elég egyedinek mondható természetben található terület rengeteg lehetőséget rejt magában melynek kihasználhatósága talán pont az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelő.

Szolgáltató irodánk ingatlanközvetítésen túl ingyenes hitelügyintézéssel, teljeskörű ügyvédi szolgáltatással áll a minket bizalommal megkereső ügyfeleink részére.
Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
300.000.000 Ft
Település
Visonta
Közterület
- Majorság
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Mezőgazdasági
Alapterület
77.000 m2
Telek terület
69685 m2
Állapot
Beköltözhető
Művelési ág
Egyéb
Extrák
Tehermentes

Kapcsolat

Ballagó Katalin
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.