Vidéki Ingatlan Portál

Jászkisér

ID: 247338

Leírás

Jászkiséren a Bocskay úti Óvodától, élelmiszerbolttól 5 perc gyalogútra található ez a 84 m2-es, összkomfortos, vályogtéglából (az utólagosan hozzáépített lakórész téglából) épült családi ház.

Gyümölcsfákkal teleültetett, hangulatos 1000m2-es telkén fúrott kút biztosítja a locsolási lehetőséget.

A főépülethez két helyiségből álló, 24 m2-es melléképület csatlakozik, biztosítván a lakóház jelenlegi hasznos alapterületének növelését, további szobák kialakításának lehetőségével.

Az ingatlan két nagy alapterületű szobával, nappalival, konyhával, étkezővel, fürdőszobával, külön mosdóval rendelkezik. A szobák kivételével minden helyiség járólap burkolattal rendelkezik.

Az otthon melegét vegyes-, ill. gázközponti fűtés biztosítja, a melegvizet pedig gázbojler szolgáltatja. Az ingatlan központi csatornahálózatra való csatlakoztatása már megtörtént.

Szolgáltató irodánk ingatlanközvetítésen túl ingyenes hitelügyintézéssel, teljeskörű ügyvédi szolgáltatással áll a minket bizalmukkal megtisztelő ügyfeleink részére.
Számunkra az ügyfél az első!

Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
4.350.000 Ft
Település
5137 Jászkisér
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
84 m2
Szobaszám
2
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
1000 m2
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.