Vidéki Ingatlan Portál

Jászberény

ID: 269556

Leírás

Jászberény Zagyva-parthoz közel, frekventált helyen találjuk ezt a vállalkozási, befektetési célnak, de kialakításának köszönhetően akár több generációs családi otthonnak is megfelelő eladó ingatlant.

744m2-es telken a főépület mellett gazdasági épületek, tárolók mellett az udvar hátsó felében kapott helyet egy egykor közkedvelt vendéglátóipari egység is. 100m2-es, vizesblokkal, mosdókkal, raktárral, konyhával ellátott, fűtéssel, teljes közműellátással rendelkező helyiségek mellett tágas lakószoba is biztosítja egy a főépülettől teljesen különálló, további lakrész kialakítását. Az említett épületrész előtt hangulatos, árnyas terasz alatt pihenhetnek meg az ingatlan lakói.

A főépület 1960-as években, vályogból épült, ehhez a későbbiekben szilikátból, téglából építették hozzá a további bővítményeket. A 120m2-es családi ház két lakrésze összkomfortos, 4 különnyíló lakószobával, hangulatos nappalival, 2 fürdőszobával rendelkezik, de új lakóinak fantáziája szerint akár amerikai konyhás kialakítás is kivitelezhető. Szobái laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Előbbi lakrészek gázcirkóról üzemeltetett radiátorok, utóbbiak esetében pedig padlófűtés biztosítja az otthon melegét.

Amennyiben
- vállalkozási célból hasonló adottságokkal rendelkező ingatlant
szeretne vásárolni,
- vendéglátó-, szépségipari-, autóipari-, kereskedelmi célnak megfelelő
üzlethelyiséggel rendelkező lakóingatlant keres, vagy
- akár 3-4 különálló apartman, albérleti befektetési elképzeléseit
szeretné megvalósítani az említett ingatlanban,
keressen bizalommal!

Tehermentes, gyors határidővel birtokba vehető!

Az ingatlan megvásárlásához szükséges lakásvásárlási hitelt, családi otthonteremtési kedvezményt (CSOK), ehhez kapcsolódó államilag kamattámogatott lakásvásárlási HITELT, kamatmentes BABAVÁRÓ hitel ügyintézését bankfüggetlen hitelközvetítői tevékenységünk keretében INGYEN intézzük a leendő tulajdonosok számára, valamint teljeskörű ügyvédi szolgáltatással segítjük az adásvétel zökkenőmentes lebonyolítását!

Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett

Tulajdonságok

Ár
35.000.000 Ft
Település
5100 Jászberény
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
120 m2
Szobaszám
4 + ½
Építés éve
1960
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
744 m2
Állapot
Közepes állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Terasz
100 m2
Extrák
Tehermentes, Terasz

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.