Vidéki Ingatlan Portál

Jászágó

ID: 264828

Leírás

ELADTUK!
Jászágón, ennek a csendes, barátságos kisfalunak két közkedvelt, tágas utcájának saroktelkén találjuk ezt az eladásra szánt ingatlant. Több, mint 1400m2-es takaros porta „hátsó” része növénytermesztésre alkalmas, jelenleg is felszántott állapotban várja gazdáját, míg az „első” körbekerített részen gazdasági épületek biztosítanak tárolási lehetőséget.
A telken 38m2-es, összkomfortos, vályogból épült családi házat találunk. Az épület talajvíz elleni szigetelése javasolt! Egy nagyszobából, konyha/étkezőből, fürdő- és előszobából álló családi ház fűtését gázkonvektorok, a melegvizet gázbojler biztosítja!

Amennyiben a nyüzsgő, rohanó hétköznapokból szeretne nyugodt környezetbe hazatérni, esetleg mezőgazdasági tevékenységet szeretne folytatni lakóhelyén, akkor felújítás után ez a házikó mindezt tudja Önnek biztosítani. De ha kiváló fekvésű építési telket keres új otthonának felépítése céljából, akkor is ajánlom figyelmébe ezt a víz, villany, gáz közművekkel ellátott ingatlant.

Jogilag rendezett, tehermentes, azonnal költözhető!
Készpénzes vásárlónak ajánlom (ill. babaváró vagy személyi kölcsönből finanszírozható)!

Szolgáltató irodánk ingatlanközvetítésen túl ingyenes hitelügyintézéssel, teljeskörű ügyvédi szolgáltatással áll a minket bizalommal megkereső ügyfeleink részére.
Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
2.300.000 Ft
Település
5124 Jászágó
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
38 m2
Szobaszám
1
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
1439 m2
Állapot
Felújítandó
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - konvektor
Extrák
Tehermentes

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.