Vidéki Ingatlan Portál

Visznek

ID: 270156

Leírás

Visznek csendes utcájában található ingatlan új lakóit keressük.
Az 1700m2 alapterületű, rendezett, karbantartott portán elő- és hátsókertet is találunk. Az első rész tágas, virág- és konyhakertnek is tökéletes, tágasságának köszönhetően az itt elhelyezkedő ingatlan a természetes fény által egésznap világos. A hátsó részen különböző fiatal fák fogják biztosítani az itt lakók gyümölcsellátását. Gazdasági épület tárolási, fúrt kút locsolási lehetőséget biztosít.
A főépület vályogból épült az 1960-as években, ehhez utólag téglából bővítményt csatoltak. Az ingatlan statikai állékonysága, vízszigetelése is tökéletes állapotban van. A 70m2-es családi ház 2 tágas lakószobával rendelkezik (melyek padlószőnyeggel burkoltak), de a majd 12m2-es kamra további szoba, vagy nappali kialakítására ad lehetőséget. Hangulatos konyhája kertkapcsolatos. Az ingatlan melegét ipari áramról működtetett elektromos fűtés (hőtárolós kályha) biztosítja. Emellett alternatív fűtési módként kandalló is található az egyik szobában.
Folyamatos karbantartásnak, lakatlan állapotának, tehermentességének köszönhetően az otthon azonnal költözhető, birtokba vehető.
Akinek számít a gyors költözési lehetőség, a csendes, nyugodt környezet, illetve elérhető áron szeretne családjának kényelmes otthont biztosítani, annak meleg szívvel ajánlom irodánk kínálatából ezt a barátságos házikót!

Az ingatlan FALUSI CSOK igénybevételére alkalmas!
A közkedvelt OTTHONFELÚJÍTÁSI program, valamint a FALUSI CSOK által biztosított állami támogatás igénybevételével lakói saját igényeik szerint felújíthatják, korszerűsíthetik otthonukat.

Az ingatlan megvásárlásához szükséges családi otthonteremtési kedvezményt, ehhez kapcsolódó államilag kamattámogatott lakásvásárlási HITELT, kamatmentes BABAVÁRÓ hitel ügyintézését bankfüggetlen hitelközvetítői tevékenységünk keretében INGYEN intézzük a leendő tulajdonosok számára, valamint teljeskörű ügyvédi szolgáltatással segítjük az adásvétel zökkenőmentes lebonyolítását!

Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
8.400.000 Ft
Település
3293 Visznek
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
70 m2
Szobaszám
2
Építés éve
1960
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
1700 m2
Állapot
Jó állapotú
Fűtés
Elektromos fűtés
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Extrák
Tehermentes

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.