Vidéki Ingatlan Portál

Visznek

ID: 268597

Leírás

Visznek központjában, főútvonal mellett eladóvá vált ez a 120 m2-es családi ház. Az ingatlanhoz tartozó több, mint 1500m2-es körbekerített telken gazdasági épületek sora biztosítja az állattartáshoz, növénytermesztéshez szükséges lehetőségeket, de gépkocsi tárolására alkalmas fedett garázst, tágas padlásfeljárót is találunk a melléképületek között.

A főépület az 1967-ben, vegyes falazattal (vályog-tégla), minőségi alapanyagokból, solymosikő alappal épült. Építési technikájának köszönhetően tökéletes hőszigeteléssel rendelkezik. A déli fekvésének köszönhetően egésznap világos, körbesütött ingatlan tökéletes állapotban lévő tetőszerkezettel rendelkezik, A kertkapcsolatos konyha előtt hangulatos, fedett teraszon hűsölhetnek a ház lakói.

A családi ház 3 bejárattal rendelkezik. Széles, akár nappaliként is kihasználható folyosójáról két tágas, parkettával burkolt lakószobába érünk. Szintén a folyosóról nyílik egy harmadik, majd egy negyedik szoba is. Az építés igényességére jellemzően főként hangulatos, kétszárnyas beltéri ajtók kerültek beépítésre. A lakóterek nagy részének melegét (ipari áramról működtetett) hőtárolós kályha biztosítja, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.

A helyiségek száma, elhelyezkedése kis fantáziával számtalan lehetőséget új tulajdonosainak egy saját igényeiknek megfelelő otthon kialakítására. A közkedvelt OTTHONFELÚJÍTÁSI program, valamint a FALUSI CSOK által biztosított állami támogatás keretében felújíthatja az ingatlan fürdőszobáját, korszerűsítheti fűtési módját. Kis ráfordítással egy tökéletes statikai állapotban lévő, központi elhelyezkedésű családi otthonává válhat leendő lakóinak. Gyógyulni, pihenni vágyóknak 2km távolságra termálfürdő érhető el, valamint szintén 5perces autóútra számos gyár biztosít munkalehetőséget a környék lakóinak.

Az ingatlan tehermentes!
FALUSI CSOK igénybevételére alkalmas!
Gyors beköltözési határidővel birtokba vehető!

Az ingatlan megvásárlásához szükséges családi otthonteremtési kedvezményt (FALUSI CSOK), ehhez kapcsolódó államilag kamattámogatott lakásvásárlási HITELT, kamatmentes BABAVÁRÓ hitel ügyintézését bankfüggetlen hitelközvetítői tevékenységünk keretében INGYEN intézzük a leendő tulajdonosok számára, valamint teljeskörű ügyvédi szolgáltatással segítjük az adásvétel zökkenőmentes lebonyolítását!

Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
16.500.000 Ft
Település
3293 Visznek
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
120 m2
Szobaszám
3 + ½
Építés éve
1967
Költözhető
azonnal
Telek terület
1517 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Komfortos
Fűtés
Elektromos fűtés
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Tájolás
dél
Parkolás
1 állásos garázs
Extrák
Tehermentes

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.