Vidéki Ingatlan Portál

Tarnaörs

ID: 284142

Leírás

Tarnaörs központjában eladó egy gázfűtéses, felújítás alatt álló, vályogból épült 62m2-es parasztház.

A családi ház 700m2 alapterületű, kedvező fekvésű, saroktelken található, 2 perces sétára a település központjától.

Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa a felújítást, korszerűsítést már elkezdte, mely során a nagyszoba új, műanyag külső nyílászárót, és járólap burkolatot kapott, a tágas, 22m2-es étkező (konyhával együtt) szintén új ablakkal, és padlóburkolattal lett ellátva.
A fürdőszoba helyiség kialakítása megtörtént, víz rézcső vezetékkel felszerelve, padlóburkolattal várja, hogy a további csempézés és szerelvényezés után használatba lehessen venni. A szennyvízelvezetés még megoldásra vár.
A családi ház rendelkezik még egy kisebb felújításra szoruló szobával, világos közlekedővel, és tárolóval is.
Az otthon melegét a gázkonvektorok biztosítják.

Tarnaörs Gyöngyöstől 20perces autóútra megközelíthető kis település, Heves megyében. Gyógyulni, pihenni vágyóknak 10km távolságra termálfürdő érhető el, valamint szintén 10perces autóútra számos gyár biztosít munkalehetőséget a környék lakóinak. A közelben találunk horgásztavat is, mely 1,7 hektár vízfelületével várja a horgászatot kedvelőket, vagy vízparti pihenésre vágyókat.

Kizárólag készpénzes érdeklődőnek ajánlom!
De megfelelő személyi feltételek mellett személyi kölcsönből, kamatmentes babaváró hitelből is megvásárolható, mely után a kedvelt otthonfelújítási támogatás igénybevételével a felújítás befejezése is kedvezően finanszírozható!
Ezek ügyintézését bankfüggetlen hitelközvetítői tevékenységünk keretében INGYEN intézzük a leendő tulajdonosok számára, valamint teljeskörű ügyvédi szolgáltatással segítjük az adásvétel zökkenőmentes lebonyolítását!

Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
4.250.000 Ft
Település
3294 Tarnaörs
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
62 m2
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Vályogház
Állapot
Közepes állapotú
Fűtés
Gáz - konvektor

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.