Vidéki Ingatlan Portál

Tápiógyörgye

ID: 285831

Leírás

Tápiógyörgyén eladó ez a hangulatos, összkomfortos kis családi ház.

Tápiógyörgye Pest megyében található barátságos kis település. A fővárostól 80km, Szolnoktól fél órányi autóútra fekszik. A községben minden fontos intézmény megtalálható, hangulatos főtere, közkedvelt strandfürdője mind a fiataloknak, mind az idősebb korosztály számára kellemes kikapcsolódást biztosít.

Az eladásra szánt ingatlan a település szélén, a vasútállomás környékén, csendes környezetben található. Majdnem 1600m2-es telke akár növénytermesztésre, vagy állattartásra is lehetőséget nyújthat.

A 44m2-es, az 1960-as években vályogból készült épületet korának megfelelő állapotban, megfelelő talajvíz elleni szigetéléssel találjuk. Régi fa nyílászárókkal, viszont teljes közművel ellátott.

Egy nagy és egy kisebb szobával rendelkezik, melyek laminált parkettával, míg a fürdőszoba, konyha,és a közlekedő járólappal burkolt.

Az otthon melegét gázkonvektor, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.
A lakótér bővítésére a épület előtti 9m2-es fedett terasz beépítése lehetőséget biztosíthat.

Az ingatlan tehermentes, jogilag rendezett.

A településen elérhető FALUSI CSOK (családi otthonteremtési kedvezmény), megfelelő személyi feltételek mellett az ingatlan megvásárlására 300.000 Ft, az otthon korszerűsítésére pedig szintén 300.000 Ft vissza nem térítendő állami támogatás igényelhető, további felújítási, korszerűsítési munkálatok költségeinek fele (max.3.000.000 Ft) szintén visszaigényelhető évvégéig. Most éri meg megvásárolni, és új tulajdonosai igénye szerint felújítani, korszerűsíteni ezt az ingatlant, elvégzett munkálatok után barátságos kis otthona lesz lakói számára.

Az ingatlan megvásárlásához szükséges FALUSI CSOK, kamatmentes BABAVÁRÓ hitel ügyintézését bankfüggetlen hitelközvetítői tevékenységünk keretében INGYEN intézzük a leendő tulajdonosok számára, valamint teljeskörű ügyvédi szolgáltatással segítjük az adásvétel zökkenőmentes lebonyolítását!

Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
7.500.000 Ft
Település
2767 Tápiógyörgye
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
44 m2
Szobaszám
1 + ½
Építés éve
1960
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
1589 m2
Állapot
Közepes állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - konvektor
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Terasz
9 m2
Extrák
Terasz, Alacsony rezsi, Tehermentes

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.