Vidéki Ingatlan Portál

Jászdózsa

ID: 264633

Leírás

ELADTUK!
Jászdózsa központjától pár perces sétára, 300méter távolságra található 52m2 alapterületű, komfortos családi házat kínálunk eladásra.

Az ingatlan tágas, közel 900m2-es telken helyezkedik el. Az épület vályog falazattal rendelkezik. Két évvel ezelőtti átalakítás során a régi nyitott terasz „befogásra” került. Ekkor készült újonnan a fürdőszoba, és kapta meg a konyha a mostani helyét.
Az említett helyiségek mellett egy külön bejáratú szoba , illetve két, egymásból nyíló félszoba került kialakításra. A kisebb szobák már új, műanyag külső nyílászárókkal lettek felszerelve. Az otthon melegét mobil, elektromos hősugárzók biztosítják, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.
Az ingatlan tehermentes!

Ha fontos a kedvező ár, a könnyű megközelíthetőség, a központ közelsége (buszmegálló, élelmiszerbolt, stb) akkor ez az ingatlan jó választás lehet Ön és családja számára!
Készpénzes vevőnek ajánlom!

Szolgáltató irodánk ingatlanközvetítésen túl ingyenes hitelügyintézéssel, teljeskörű ügyvédi szolgáltatással áll a minket bizalommal megkereső ügyfeleink részére.
Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
3.400.000 Ft
Település
5122 Jászdózsa
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
53 m2
Szobaszám
1 + 2x½
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
893 m2
Komfort
Komfortos
Extrák
Tehermentes

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.