Vidéki Ingatlan Portál

Jászberény

ID: 257278

Leírás

ELADTUK!!! Jászberény központjában, az Apponyi tértől 150 méterre, csendes kisutcában helyezkedik el ez az eladásra szánt ingatlan. A 62m2-es összkomfortos családi házhoz picike, 260 m2-es saroktelek tartozik.
Az épület vegyes (vályog-tégla) építésű, stabil falazattal rendelkezik. Száraz pincéje a zöldségek téli tárolására kiválóan alkalmas. Az udvaron két helyiséges melléképületet, egyéb tárolókat is találunk.
Az épület két tágas, világos szobával rendelkezik. Az otthon melegét gáz, ill. vegyes tüzelésű kazán biztosítja, helyiségeket öntöttvas radiátorok tartják melegen. A melegvizet villanybojler biztosítja. Az nappali-, éjszakai áram mellett az ipari áram is bekötésre került, pár éve történt a teljes villany-, illetve vízvezeték hálózat korszerűsítése.
Az ingatlan tehermentes!
Amennyiben fontos szempont az ingatlan kedvező ára mellett a városközponti elhelyezkedés, a könnyű megközelíthetőség, az azonnali beköltözhetőség lehetősége, akkor ez az ingatlan a legjobb választás lehet Önnek!

Szolgáltató irodánk ingatlanközvetítésen túl ingyenes hitelügyintézéssel, teljeskörű ügyvédi szolgáltatással áll a minket bizalommal megkereső Ügyfeleink részére.
Számunkra az Ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
10.900.000 Ft
Település
5100 Jászberény
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
62 m2
Szobaszám
2
Építés éve
1960
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
258 m2
Állapot
Közepes állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Központi fűtés
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Tájolás
dél
Extrák
Pince, Tehermentes

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.