Vidéki Ingatlan Portál

Jászágó

ID: 272090

Leírás

ELADTUK!
Jászágón eladó tornácos, hangulatos parasztházikó.
Nagy, több, mint 1100m2-es portája gazdálkodási, növénytermesztési, állattenyésztési lehetőséget is rejthet magában, de az természet, erdők közvetlen közelsége akár a méhészek számára is nagy fantáziát jelenthet.
A vályogból épült, 50m2-es családi ház kisebb család számára nyújthat kényelmes otthont. Két különbejáratú szobával, hangulatos étkező/konyhával, és tágas fürdőszobával rendelkezik. Szobái laminált parkettával, míg a többi helyiség járólap burkolttal lettek ellátva. A lakókat hidromasszázs, kétszemélyes fürdőkád kényezteti.
A fűtést az előző lakók elektromos árammal oldották meg, de a hagyományos, egyedi fűtés lehetősége is rendelkezésre áll. Vályogfalazatának, alacsony belmagasságának köszönhetően alacsony rezsivel fenntartható ingatlan.
Belső tere esztétikus, külső homlokzata felújításra szorul. Nyílászáróinak egy részének kicserélése már megtörtént.
A még szükséges felújítási, korszerűsítési költségek a jelenleg elérhető otthonfelújítási program segítségével akár meg is felezhetőek!
Teljeskörű ügyvédi szolgáltatással segítjük az adásvétel zökkenőmentes lebonyolítását!

Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
5.500.000 Ft
Település
5124 Jászágó
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
50 m2
Szobaszám
2
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
1113 m2
Extrák
Alacsony rezsi

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.