Vidéki Ingatlan Portál

Gyöngyöshalász

ID: 271488

Leírás

Gyöngyöstől 3km-re, a térség egyik legkedveltebb településén, Gyöngyöshalászon eladó összkomfortos családi ház. Központtól pár perces sétára, csendes utcában, 1400m2-es tágas telken találjuk ezt a vegyes falazattal (vörös- és vályogtégla) 1970-es években épült 67 m2-es ingatlant.

Két különbejáratú szobával, tágas konyha/étkezővel, előszobával, fürdőszobával, és kamrával rendelkezik. A szobák laminált parkettával, míg a többi helyiség járólap burkolattal lett ellátva. Fürdőszobája 2éve lett felújítva, illetve a víz-és villanyvezetékek is ekkor lettek kicserélve. Központi csatornára való csatlakozás is megtörtént. Az otthon melegét gázkonvektorok, a melegvizet villanybojler biztosítja.

A közkedvelt OTTHONFELÚJÍTÁSI program, valamint a FALUSI CSOK által biztosított állami támogatás az ingatlan megvásárlására, illetve a szükséges felújítására, korszerűsítésére igénybe vehető!

A családi otthonteremtési kedvezményt (FALUSI CSOK), ehhez kapcsolódó államilag kamattámogatott lakásvásárlási HITELT, kamatmentes BABAVÁRÓ hitel ügyintézését bankfüggetlen hitelközvetítői tevékenységünk keretében INGYEN intézzük a leendő tulajdonosok számára, valamint teljeskörű ügyvédi szolgáltatással segítjük az adásvétel zökkenőmentes lebonyolítását!

Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
16.500.000 Ft
Település
Gyöngyöshalász
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
67 m2
Szobaszám
2
Telek terület
1400 m2
Állapot
Közepes állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - konvektor

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.