Vidéki Ingatlan Portál

Gyöngyös (Mátrafüred)

ID: 254187

Leírás

Mátrafüreden, a Mátra lábánál, Gyöngyöstől 6km-re találjuk ezt az eladásra szánt, igényes kialakítással rendelkező ingatlant. Az épület nyaralónak is kiválóan alkalmas, hiszen a Mátra turista útjait 2 perc gyalogútra találjuk, de kialakítását, funkcióját tekintve egész évben lakható, igényes otthona lehet lakói számára.
A közel 240 m2-es, akár több generáció együttélésére is alkalmas családi ház a település legcsendesebb utcájában, festői környezetben, 500m2-es telken helyezkedik el.
Már az utcafronton gyönyörű kivitelezésű, új kerítés (elektromos nagykapuval) fogadja az ide érkezőket.
Az épület négy szintjén összesen 5 szobát, 2 fürdőszobát, és 3 WC-t találunk. Az alagsor wellness-, sporttevékenységre alkalmas térrel (külön zuhanyzási lehetőséggel, vizes blokkal) rendelkezik, de itt találjuk a gépházat is, a központi fűtési biztosító két külön gázkazánt, a napkollektorok víztároló tartályait, sőt vízlágyító berendezést is. A földszinten nappali, konyha beépített háztartási gépekkel, étkező, hálószoba, fürdőszoba, az emeleten újabb szobák, fürdőszoba, dolgozósarok, folyosó gardróbbal, a legfelső szinten pedig egylégteres, klímával ellátott helyiség kapott helyet.
Az ingatlan melegét központi fűtés biztosítja, de emellett a nappaliban gyönyörű, hangulatos, működőképes cserépkályha fokozza még jobban otthon hangulatát.
A tökéletes állapotban lévő, hőszigetelt nyílászárók, a szigetelt homlokzat, a kétirányban felhelyezett napkollektorok gondoskodnak az épület eredményes energiahatékonyságáról, de az udvaron találunk még fűtött gépkocsibejárót, fűtött ereszcsatornát, és szintén fűtött lépcsőfeljárót. Mindezeknek köszönhetően a hegyvidéki tél sem jelenthet gondot az itt lakók számára, hiszen a vízelvezetés, jegesedés elleni védelem is megoldott. Az épület teraszain testközelből láthatjuk a fákon ugráló mókusokat, szinte erdei környezetben élhetjük hétköznapjainkat.
Az ingatlan tehermentes, azonnal beköltözhető.

Szolgáltató irodánk ingatlanközvetítésen túl ingyenes hitelügyintézéssel, teljeskörű ügyvédi szolgáltatással áll a minket bizalommal megkereső ügyfeleink részére.
Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
75.000.000 Ft
Település
3232 Gyöngyös
Településrész
Mátrafüred
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
235 m2
Szobaszám
5
CSOK 10+15 M Ft feltételeknek megfelelő
Igen
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
500 m2
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
4 szintes
Fűtés
Központi fűtés
Erkély
Igen
Kilátás
Panorámás
Extrák
Riasztó, Gépiesített, Beépített konyha, Tehermentes, Cserépkályha, Pince, Terasz

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.