Vidéki Ingatlan Portál

Erk

ID: 253548

Leírás

Erken, Hevestől 20km-re, a község központjában, az orvosi rendelő szomszédságában (200 méter távolságra az iskolától, postától, templomtól) eladó 110 m2-es FALUSI CSOK igénybevételére is alkalmas családi ház. Ennek igénylését, valamint szükség esetén a kapcsolódó hitel ügyintézését ingyenes szolgáltatásunk keretében intézzük a vevő részére.

Az ingatlan 1000m2-es, főút melletti tágas saroktelke, az épület 2,5 szobája az ott lakók kényelmét, az aktív riasztórendszer pedig védelmét biztosítja.
A lakóhelyiségek nagyobbik része már átesett a felújításon, az egyik szoba és a nappali kialakítása már az új tulajdonos által, az ő igényei szerint történhet.
Az elmúlt években új, vízszigeteléssel ellátott alapot kapott az épület. A vastag (főként) vályogtéglából épült családi ház melegét egyedi fűtés (kályha), a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A gázcsonk a telken belül található.
Az "alsókonyhában" található működőképes kemence még meghittebbé varázsolja az otthon hangulatát, a ház alatt húzódó tágas pince pedig lehetőséget biztosít az igény szerint akár gazdálkodásra is alkalmas telek veteményesének, termésének tárolására.

Szolgáltató irodánk ingatlanközvetítésen túl ingyenes hitelügyintézéssel, teljeskörű ügyvédi szolgáltatással áll a minket bizalommal megkereső ügyfeleink részére.
Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
6.800.000 Ft
Település
3295 Erk
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
110 m2
Szobaszám
2 + ½
CSOK 10+15 M Ft feltételeknek megfelelő
Igen
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
1000 m2
Komfort
Komfortos
Fűtés
Egyéb
Extrák
Riasztó, Tehermentes, Pince, Alacsony rezsi

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.