Vidéki Ingatlan Portál

Boconád

ID: 268920

Leírás

ELADTUK!
Boconádon ( Hevestől 10km-re fekvő nyugodt kis község csendes utcájában, 5perces sétára a főútvonaltól) eladó ez a takaros családi ház.
2600m2, gazdálkodásra, növénytermésztésre, állattartásra alkalmas telken helyezkedik el az 50 m2-es száraz, alappal rendelkező, statikailag is jó állapotban lévő, vályogépület.
Jelenleg egy szobával, tágas konyhával/étkezővel, előtérrel, fürdőszobával, külön WC-vel, kamrával, hangulatos terasszal rendelkezik, de kisebb átalakítás után igény szerint nappali, vagy egy másik szoba is kialakítható.
Az ingatlan ízlésesen felújított helyiségi járólappal, ill. laminált parkettával burkoltak.
Az otthon melegét egyedi fűtés (kályha), a melegvizet villanybojler szolgáltatja. Az ingatlan villanyvezetékei nemrégiben lettek kicserélve.

Amennyiben a nyüzsgő, rohanó hétköznapokból szeretne nyugodt környezetbe hazatérni, esetleg mezőgazdasági tevékenységet szeretne folytatni lakóhelyén, akkor ez a házikó mindezt tudja Önnek biztosítani.
Boconád vonzáskörzetében lévő ipari parkokba közlekedő buszjáratok által biztosított folyamatos munkalehetőség. A település minden egészségügyi , illetve szociális intézménnyel rendelkezik (iskola, óvoda, bölcsőde, védőnői szolgálat, boltok, parkosított játszótér, sportlétesítmény), de az 1km-re fekvő Tarnamérán kitűnő, pihenésre, gyógyulásra lehetőséget adó termálfürdőt, valamint éttermeket is találunk. Fővárosunk is gyorsan megközelíthető, pár km távolságra autópálya lehajtó biztosítja a gyors közlekedés lehetőségét.

Tehermentes, gyorsan birtokba vehető!

Szolgáltató irodánk ingatlanközvetítésen túl ingyenes hitelügyintézéssel, teljeskörű ügyvédi szolgáltatással áll a minket bizalommal megkereső ügyfeleink részére.
Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739

Tulajdonságok

Ár
4.900.000 Ft
Település
3368 Boconád
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
50 m2
Szobaszám
1
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
2666 m2
Állapot
Jó állapotú
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Extrák
Tehermentes, Alacsony rezsi, Terasz

Kapcsolat

Ballagó Bernadett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Vidéki Ingatlan Portál Kft, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.